Βούλα Πατουλίδου: «Ήταν πολύ άσχημη στιγμή, ζορίστηκα να την ξεπεράσω»

Βούλα Πατουλίδου

"Η χειρότερή μου στιγμή ήταν, επίσης, μέσα στα αθλητικά πλαίσια όταν γιόρταζε ο σύλλογός μου κάποιες δεκάδες χρόνια, όπου δεν έκρυψα την αντίδρασή μου σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και που οδήγησαν στον γκρεμό" σημείωσε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη το πρωί της Μ. Τετάρτης και μίλησε για τις άσχημες στιγμές που έχει λυγίσει.

«Υπάρχουν και στιγμές που λύγισα και πολύ άσχημες στιγμές. Η χειρότερή μου στιγμή ήταν, επίσης, μέσα στα αθλητικά πλαίσια όταν γιόρταζε ο σύλλογός μου κάποιες δεκάδες χρόνια, όπου δεν έκρυψα την αντίδρασή μου σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και που οδήγησαν στον γκρεμό. Αλλά όταν τα λες πολύ πριν, είσαι ο κακός άνθρωπος» δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου.

«Ήταν πολύ άσχημη στιγμή και ζορίστηκα να την ξεπεράσω. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Κάποιοι το εκδηλώνουν και κάποιοι όχι, αλλά μπορεί να ακούσεις 100 καλές κουβέντες και να ακούσεις μία κακή. Πώς γίνεται να μείνεις σε αυτήν τη μία και αμέσως προσπερνάς όλη την καλοσύνη και όλη την αναγνώριση και να μείνεις σε αυτό το μικρό αγκαθάκι» πρόσθεσε η Βούλα Πατουλίδου.