Βούλα Χατζηχρήστου: «Έδιναν στον Κώστα δύο μήνες ζωής και τελικά έζησε 10 χρόνια»

Βούλα Χατζηχρήστου

«Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω», λέει η Βούλα Χατζηχρήστου.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Βούλα Χατζηχρήστου. Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου αποκάλυψε πως οι γιατροί είχαν δώσει δύο μήνες ζωής στον ηθοποιό, λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ, αλλά ο ίδιος έκανε αποτοξίνωση και τελικά έζησε δέκα χρόνια.

«Μένω εδώ και 12 χρόνια στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα  να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ.

Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάει… Πέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα», είπε αρχικά η Βούλα Χατζηχρήστου.

Η Βούλα Χατζηχρήστου είπε στη συνέχεια: «Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα. Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια».

«Δεν έχω απωθημένα στη ζωή μου. Και τώρα να πεθάνω, δεν με νοιάζει. Από την ημερομηνία γεννήσεως του κάθε ανθρώπου, βγαίνει και η ημερομηνία του τέλους του», είπε κλείνοντας η Βούλα Χατζηχρήστου.