«Βόμβα» Βερύκιου για τις άγνωστες επαφές Λιάγκα – Κοντομηνά: «Σας λέω μια απόκρυφη πλευρά…»

Δημήτρης Κοντομηνάς

"Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που κλείνουν με μεγάλη δύναμη την πόρτα μόνοι τους κι όταν επιχειρούν να την ξανανοίξουν δεν ανοίγει ποτέ. .."

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day θα συζητηθούν. Πρωταγωνιστές της ιστορίας, ο Γιώργος Λιάγκας και ο… Δημήτρης Κοντομηνάς. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Στον γάμο του Αντώνη Ρέμου το περασμένο Σάββατο, όταν ο τραγουδιστής έδωσε το μικρόφωνο στον παρουσιαστή, εκείνος είπε: «Θέλω να κάνουμε μαζί με τον Γρηγόρη εκπομπή, να μας πάρεις εδώ στον Alpha με τον Κοντομηνά». Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε με χιούμορ πως τον ίδιο τον έδιωξαν από τον ΑΝΤ1 κι έκανε κουμπάρο τον κ. Κοντομηνά και ο Γιώργος σχολίασε: «Κι εμάς που μας κρατάνε δεν μας κάνουν τίποτα, οπότε…».

Με αφορμή αυτόν τον διάλογο, λοιπόν, ο Δήμος Βερύκιος έκανε την αποκάλυψη «βόμβα»:

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που κλείνουν με μεγάλη δύναμη την πόρτα μόνοι τους κι όταν επιχειρούν να την ξανανοίξουν δεν ανοίγει ποτέ. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικά χρόνια πήγε στο κτήμα, δίπλα στη λίμνη, και είχε δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά για να έρθει στον Alpha -όταν έφυγε από το Mega και πήγε στον ΑΝΤ1. Ενώ έδωσε τα χέρια με τον Κοντομηνά, πήγε στον ΑΝΤ1. Επειδή τον γνωρίζω λίγο καλύτερα από εσάς τον Κοντομηνά κι επειδή έχει ηθικούς κανόνες, αυτός που έχει δώσει τα χέρια με έναν άνθρωπο του διαμετρήματος του Κοντομηνά, ε… Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει εγώ με τον πρόεδρο… Ενδεχομένως, όλη αυτή η συζήτηση να τον βοηθάει τον Γιώργο για να κάνει ένα καινούριο, δυναμικότερο μπάσιμο στον ΑΝΤ1, όμως, εγώ σας λέω μια απόκρυφη πλευρά».

Λιάγκας – Αρναούτογλου δεν αντάλλαξαν λέξη στον γάμο του Ρέμου έως τη στιγμή που… Φαρμακερή ατάκα για τον ΑΝΤ1