Βόμβα Λιάγκα για το Voice: «Δεν με κάλεσαν στην επίσημη συνάντηση των συντελεστών»!

«Δεν του είπα καν γιατί δεν με κάλεσαν, δεν μου είπε καν εκείνος γιατί δεν με κάλεσαν. Μήπως με έχουν αλλάξει και δεν το ξέρω»;

Η πρώτη συνάντηση των συντελεστών του «The Voice» έγινε χθες σε γνωστό εστιατόριο. Ήταν όλοι εκεί, εκτός από έναν…

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τη «βόμβα» σήμερα το πρωί ότι έμαθε τυχαία για τη συνάντηση και δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να καταλάβει το λόγο που δεν τον κάλεσαν στη συνάντηση.

«Χθες έγινε η πρώτη συγκέντρωση των συντελεστών του Voice, εμάς δεν μας κάλεσαν. Δεν με κάλεσε κανένας. Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση των στελεχών του Voice, εμένα δεν με κάλεσε κανένας. Έμαθα στην πορεία ότι ούτε τον Γεωργαντά τον κάλεσε κανένας. Το έμαθα ότι έγινε από ένα τηλεφώνημα του Λάτσιου που με πήρε και μου είπε ότι ήταν με τον Ρέμο και μιλούσαν για μένα. Δεν του είπα καν γιατί δεν με κάλεσαν, δεν μου είπε καν εκείνος γιατί δεν με κάλεσαν. Μήπως με έχουν αλλάξει και δεν το ξέρω;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος.

Ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τα καρφιά του: «Θα πάω να κάνω ένα πολύ ωραίο show Κυριακή βράδυ στο Mega. Ότι παρουσιάζω δηλαδή ένα show δεν παίζει κανένα ρόλο; Οι άλλοι είναι πιο σημαντικοί από εμένα στο παιχνίδι… Με πήρε και ένας συντελεστής του ΑΝΤ1 και μου είπε «είχες την τιμητική σου». Αυτό το θεωρώ και λίγο αναισθησία. Σαν να με γλεντάγανε»!

//www.youtube.com/embed/8Zhie1QgQrQ