The Voice: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Voice

Στις 21:00 στον ΣΚΑΙ!

Το The Voice of Greece, το απόλυτο μουσικό show έρχεται ανανεωμένο με ένα διαφορετικό και πιο συναρπαστικό blind audition, απόψε στις 9.00  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μία blind -blind audition θα παρακολουθήσουν απόψε και οι τηλεθεατές.  Θα ακούν και εκείνοι μόνο τη φωνή χωρίς να βλέπουν και το πρόσωπο. Θα αποκαλύπτεται ο διαγωνιζόμενος για όλους μόνο όταν γυρίσουν οι καρέκλες.

Οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους από τους 18 διαγωνιζόμενους για την ομάδα τους.

Έως τώρα ο Σάκης Ρουβάς έχει συγκεντρώσει 7 τραγουδιστές ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας και η Έλενα Παπαρίζου έχουν από έξι και ο  Πάνος Μουζουράκης έχει στην ομάδα του  5 διαγωνιζόμενους.

Στο τέταρτο επεισόδιο θα ακούσουμε μοναδικές φωνές και υπέροχα τραγούδια, θα ζήσουμε ανατροπές και έντονες συγκινήσεις.

Ένας οδηγός νταλίκας μετανάστης στη Γερμανία, μία μαμά με την κόρη της, η οποία ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με αγαπημένο καλλιτέχνη, μία μουσικός του δρόμου με τσιγγάνικες ρίζες, ένας Κρητικός που με τη λύρα του και ένα παραδοσιακό τραγούδι μαγεύει κοινό και επιτροπή, μια μητέρα τριών παιδιών που ζει στο Αγρίνιο αλλά έχει καταγωγή από το Μεξικό, είναι κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους του επεισοδίου.

Νέοι και νέες με όνειρα ταξίδεψαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ανέβουν στο λαμπερό stage και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κάνουν τον αγαπημένο τους coach να πατήσει το κουμπί, να γυρίσει την καρέκλα και να τον πάρει στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζόμενων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους. Στα backstage η Λάουρα Νάργες,  υποδέχεται τους τραγουδιστές.

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;