The Voice Τελικός: Νικητής ο Γιώργος Ζιώρης!

Ο τελικός του The Voice of Greece λεπτό προς λεπτό. Όλα όσα έγιναν στην σκηνή του talent show!

Ο Γιώργος Ζιώρης είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece! Οκτώ από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν και πέρασαν στα live, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ο Γιώργος Ζιώρης όμως, ήταν εκείνος που κέρδισε τον τίτλο του The Voice of Greece και έκανε δικά του ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο. Μεγάλη η νίκη και για τον Κωστή Μαραβέγια που οδήγησε διαγωνιζόμενο της ομάδας του ξανά στην κορυφή.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του The Voice νωρίτερα…

21:10 Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλωσόρισε τους coaches στον μεγάλο τελικό. Εκείνοι βγήκαν στην σκηνή συνοδευόμενοι από τους παίκτες της ομάδας τους που διαγωνίζονται απόψε.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό και διεκδίκησαν το έπαθλο:
[dfp_ads id=236982]

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου  Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή  Ζωχιού.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Το show του Γιώργου Καπουτζίδη…

Στον περσινό τελικό ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τα «πειραγμένα» τραγούδια που αφιέρωσε στους coaches. Και μπορεί να έπαιξε λίγο με την ανυπομονησία μας, αλλά τελικά δεν απογοήτευσε το κοινό του. Στην έναρξη της βραδιάς διασκεύασε τις μεγάλες επιτυχίες των τεσσάρων coaches «Που να βρω μια να σου μοιάζει», «Madame», «Αναπάντητες κλήσεις» και «Άντεξα». Πρόσθεσε δικούς του ευφάνταστους στίχους στις μελωδίες και προκάλεσε τα χαμόγελα των τηλεθεατών προσφέροντας μια δυναμική έναρξη στο talent show.

https://www.youtube.com/watch?v=875WEf9sc3Q

21:47 Το διαγωνιστικό μέρος του μεγάλου τελικού του The Voice ανοίγει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ιωακείμ που ανεβαίνει στο stage με αρμόνιο για να ερμηνεύσει το «Simple Man». Περήφανος για τον νεαρό τραγουδοποιό που έχει στην ομάδα του ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθηση του πως στο τέλος της βραδιάς ο Στέλιος θα βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη…

21:58 «Είσαι ένα διαμάντι στο φετινό Voice» σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την Δέσποινα Λεμονίτση που ερμήνευσε τον «Αύγουστο» συγκινώντας τον coach της Πάνο Μουζουράκη.

Στο πρώτο ντουέτο της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου με την υπέροχη και σέξι κόκκινη τουαλέτα της ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με την παίκτρια της Φανή Ζωχιού. Οι ζεστές χροιές τους θα ντύσουν το «Αν μου τηλεφωνούσες /Δώδεκα».

22:10 Ο Γιώργος Ζιώρης διαγωνίζεται με το δικό του τρόπο. Με το «My way» κάνει τον coach του να χάσει τα λόγια του από τη συγκίνηση. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Ένα απολαυστικό αφιερωματικό βίντεο στον Κωστή Μαραβέγια ακολουθεί και ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει κάνοντας αστεία με τη… μακριά σκαλέτα του τελικού και τις ώρες που θα κρατήσει το show.

Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την ομάδα του τραγουδούν το «Φάρο» και αστειεύονται επί σκηνής…

10:45 Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά κάνει λαμπερή εμφάνιση συνεχίζοντας το διαγωνιστικό με το «Υπάρχει λόγος».

22:55 Η Φανή Ζωχιού τρελαίνει την coach της Έλενα Παπαρίζου με το «Απόψε θα ‘θελα» και ξεσηκώνει το κοινό.

Ο Σάκης Ρουβάς με τους τρεις παίκτες της ομάδας του συμπράττουν επί σκηνής με το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά» και η εμφάνιση αυτή «προκαλεί» τον Γιώργο Καπουτζίδη να βγει ξανά με τη φούστα στη σκηνή.

23:09 Η Μαρίνα Κυριαζοπούλου τα δίνει όλα στο «I can’ t live without you» και κάνει το άγχος της μια έκρηξη συναισθήματος για να διεκδικήσει τον τίτλο του The Voice.

23:15 Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη με την τρυφερή φωνή της να ερμηνεύει το «Αχ Ελλάδα» ξεκινά μια μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στους coaches που κάνει τον Γιώργο Καπουτζίδη να «ιδρώνει» για το χρόνο που περνά.

Ο Πάνος Μουζουράκης με τα κορίτσια του «σκηνοθετεί» και ερμηνεύει το «Αδιέξοδο» στην σκηνή του talent show. «Ήταν η χειρότερη μου εμφάνιση στο The Voice και πήρα στο μυαλό μου και τα δυο μου τα κορίτσια», κάνει την αυτοκριτική του ο Πάνος Μουζουράκης.

23:31 Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης με την θετική του ενέργεια έρχεται σαν «Κύμα» στην σκηνή και δέχεται τα πειράγματα του Γιώργου Καπουτζίδη για τις ομοιότητες του με τον Σάκη Ρουβά. Το πρώτο διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώνεται.

Το αφιερωματικό βίντεο στην Έλενα Παπαρίζου την κάνει να μην μπορεί να πάρει ανάσα από τα γέλια. Δικαίως!

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ο  Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι  «Εγώ στα έλεγα».

00:01 Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν.

00:05 Ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει στα χέρια του το φάκελο με τα αποτελέσματα. Ο Στέλιος Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά παίρνει το πρώτο εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του τελικού. Εκεί τον ακολουθεί ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι η τρίτη διαγωνιζόμενη που περνά. Η Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη παίρνει το τέταρτο εισιτήριο και η Έλενα Παπαρίζου μένει χωρίς παίκτες.

Από το The Voice αποχωρούν η Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, η Φανή Ζωχιού και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

00:10 Οι τέσσερις παίκτες που παραμένουν βγαίνουν ξανά στη σκηνή επιλέγοντας ένα από τα τραγούδια της πορείας τους στο The Voice.

Πρώτος στη σκηνή ο Στέλιος Ιωακείμ με το «Evolution of the skid».

Ακολουθεί η Δέσποινα Λεμονίτση με το Just hold me».

Ο Γιώργος Ζιώρης ερμηνεύει το «That’s life».

Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά επιλέγει το «Τα λέμε».

Ένα σχόλιο του Κωστή Μαραβέγια θα ξεκινήσει μια παρεξήγηση στον αέρα περί… εντοπιότητας.

The Voice Τελικός: Παρεξήγηση στον αέρα με την… εντοπιότητα! Η αντίδραση της παίκτριας και η απάντηση του Μουζουράκη

Από το βίντεο – αφιέρωμα στον Σάκη Ρουβά, το σεξαπίλ του τραγουδιστή και η κόντρα με τον Πάνο Μουζουράκη θα μείνουν αξέχαστα.

00:53 Ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει τα δεύτερα αποτελέσματα της βραδιάς και ανακοινώνει πως ο Γιώργος Ζιώρης και ο Στέλιος Ιωακείμ είναι οι δύο που συνεχίζουν να διαγωνίζονται στην τελική φάση του μεγάλου τελικού του The Voice.

Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά και η Δέσποινα Λεμονίτση αποχωρούν.

00:58 Για τρίτη φορά διαγωνίζονται ο Γιώργος Ζιώρης με το «Σου σφυρίζω» και ο Στέλιος Ιωακείμ με το «Superstition».

Οι coaches έχουν να πουν πολλά για τους δύο φιναλίστ και την πορεία τους…

Οι καλύτερες στιγμές του Πάνου Μουζουράκη έχουν μπόλικη δόση τρέλας, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή…

01:37 Λίγο μετά τη 1.30 το πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης κράτησε στα χέρια του το φάκελο με τα αποτελέσματα και ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή του The Voice.

Νικητής του The Voice αναδείχθηκε ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!