The Voice: Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά για τις δύσκολες στιγμές στο show!

Voice

«Χαίρομαι, πάντως, που τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μια σχετική ελαφρότητα και χωρίς άγχος…».

Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και την Εύη Βαλή και μίλησε μεταξύ άλλων για το The Voice.

[dfp_ads id=236982]

Φτάσαμε στη φάση των knock out. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας στο παιχνίδι έως τώρα;

Γενικά είναι δύσκολο και αμήχανο να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε τραγουδιστές, όταν πολλές φορές δεν υπάρχει μια δεδομένη αντικειμενικότητα στην επιλογή. Τις περισσότερες φορές πρόκειται καθαρά για ζήτημα προτίμησης και γούστου, καθώς και διαίσθησης για το ποιος μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον ως προσωπικότητα και να υποστηρίξει καλύτερα το ρεπερτόριο που έχω κατά νου. Χαίρομαι, πάντως, που τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μια σχετική ελαφρότητα και χωρίς άγχος, αφού είναι κοινό μυστικό πλέον ότι δύσκολα κάποιος εξασφαλίζει μια πετυχημένη μουσική πορεία αποκλειστικά και μόνο μέσω ενός τάλεντ σόου. Μπορεί όμως να βοηθήσει, αν ο ίδιος έχει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική πρόταση.

Έχετε σχεδόν είκοσι χρόνια επαγγελματική παρουσία στο χώρο της μουσικής και όμως το ευρύτερο ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα μέσα από τα σόου. Τελικά, πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της τηλεόρασης;

Προφανώς ένα παιχνίδι όπως το Voice δίνει μια μαζική προβολή στους συμμετέχοντες. Το ζήτημα όμως δεν είναι να είσαι επιφανειακά γνωστός και αναγνωρίσιμος, αλλά να μπορείς να προσφέρεις μέσα από τη μουσική σου θετικά συναισθήματα και συγκίνηση σε αυτούς που έρχονται στις συναυλίες σου ή σε ακούν στο σπίτι, στο αμάξι, στο ραδιόφωνο.