Voice – Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor και τα live εξ αποστάσεως;

Survivor

Εναλλακτικές λύσεις αναζητούν στον ΣΚΑΪ για τα live του Voice.

Το Voice συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάθε Κυριακή βράδυ, ωστόσο ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός έχει ήδη βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του νέου Survivor.

Έτσι, μετά την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην παρουσιάσει το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται για τον ΣΚΑΪ η κάλυψη όλων των προγραμμάτων του. Ο «διάδοχος» του Γιώργο Λιανός, αναχώρησε για την άλλη άκρη της γης, τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας χωρίς παρουσιαστή τα live του Voice, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, για να λύσει το πρόβλημα, ο ΣΚΑΪ προσεγγίζει πρόσωπα με επικρατέστερο τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η εναλλακτική λύση είναι να δούμε στην παρουσίαση τον Γιώργο Λιανό, έστω και… εξ αποστάσεως. Ειδικότερα, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν το ενδεχόμενο να γυρίσουν τα live του Voice με virtual τρόπο, όπως έγινε – λόγω της πανδημίας – στον τελικό του αμερικάνικου Voice.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει κανονικά την παρουσίαση από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ οι κριτές μαζί με τους φιναλίστ θα είναι σε άλλο στούντιο στην Αθήνα.