The Voice: Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου

Η ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου στο Voice, η αποκάλυψη για τις «Σαββατογεννημένες» και η selfie που ζήτησε ο Καπουτζίδης.

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε στην σκηνή του ημιτελικού του The Voice το καινούριο της τραγούδι «Αγκάλιασε με» και ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτή την προτροπή. Όχι μόνο αγκάλιασε την Έλενα Παπαρίζου, αλλά της εκμυστηρεύτηκε το πόσο τη θαυμάζει…

[dfp_ads id=236982]
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!

«Μας είπες ένα υπέροχο τραγούδι. Μπορώ να σου πω κάτι; Θέλω να σου πω ότι πραγματικά σε αγαπάω πολύ και σε θαυμάζω πολύ. Και σε θαυμάζω από τότε που σε είδα με εκείνη τη λευκή φόρμα στο Parken στη Δανία. Εγώ ήμουν στο σπίτι μου στο Παγκράτι. Μόλις είχα κλείσει δουλειά τότε. Ξεκινούσα την επόμενη Δευτέρα να δουλεύω σε ένα τουριστικό κατάστημα με αγαλματάκια, αυτό που έκανα δηλαδή και στις «Σαββατογεννημένες» σαν Χοσέ και σε έβλεπα και σε θαύμαζα από τότε» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Κι εγώ σε θαυμάζω πάρα πολύ Γιώργο και χαίρομαι που έχουμε γίνει φίλοι» απάντησε η Έλενα Παπαρίζου και τότε ο παρουσιαστής σαν θαυμαστής της ζήτησε να βγάλουν μια selfie!