The Voice: Είδαμε τα highlights του πρώτου επεισοδίου

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το «The Voice of Greece», συντελεστές και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν τα highlights του πρώτου επεισοδίου που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αμέσως μετά από πολύωρο γύρισμα όλοι οι πρωταγωνιστές με ιδιαίτερο κέφι και ενδιαφέρον απόλαυσαν τα στιγμιότυπα από το πρώτο Blind Audition του «The Voice of Greece».

[dfp_ads id=236982]

Στο γήπεδο του Γαλατσίου σε έναν πολύ όμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τους ανθρώπους της παραγωγής και οι τέσσερις coaches Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είδαν και αυτοί για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη τις επιλογές τους, αλλά και τις αντιδράσεις των οικείων τους που ήταν σε διπλανό στούντιο με τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη.

158

164

Το παρών στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ κ.Ιωάννης Αλαφούζος και ο Πρόεδρος της AcunMedyaΕλλάδας κ.Αcun Ilicali.

138091

Το «The Voice of Greece», κάνει πρεμιέρα απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τα Blind Audition. Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το show του ΣΚΑΪ!