Βλοντάκης:Πέτυχα το στόχο μου.Γλύτωσα την…καζούρα

Διαβάστε πώς αντιμετωπίζει την δημοσιότητα και τα όσα γίνονται στο "Just the two of us".

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ, για τη δημοσιότητα που λαμβάνει ο ίδιος λόγω του σόου »αυτό ήταν κάτι που δεν μέτρησα καλά. Σαφώς και περίμενα ότι βγαίνοντας στην τηλεόραση θα ασχολιόντουσαν κάποιοι μαζί μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι με ξάφνιασε λίγο. Αρνητικά. Φταίω εγώ. Δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος όσο νόμιζα. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρός. Εφαγα την κρυάδα και κολύμπησα. Το διασκεδάζω αυτό που κάνω, γιατί κάποια στιγμή είχε βαρύνει και με πλάκωνε, είχα πολύ άγχος».

Για να κάνει τηλεοπτική καριέρα, ούτε που το σκέφτεται ενώ, δε θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά, σε ανάλογο σόου.

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή δεν θα ξανασυμμετείχα σε τέτοιου είδους σόου. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Εγώ έπαιξα τον ρόλο μου και κάποια στιγμή θα αποχωρήσω. Δεν με ενδιαφέρει να φθάσω στον τελικό. Το μοναδικό άγχος μου ήταν να μη φύγω πρώτος, για να μην αντιμετωπίσω την καζούρα από τους συναθλητές μου, κάτι που θα ήταν ιδιαίτερα επώδυνο!».
 
Από τους υπόλοιπους παίκτες, θαυμάζει περισσότερο τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ενώ για τις κόντρες μεταξύ παικτών και κριτών, ο ίδιος απαντά:
«Στο παιχνίδι συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι,με διαφορετικές απόψεις και νοοτροπίες.Είναι φυσιολογικό.Δεν υπάρχει εμπάθεια προσωπική.Δεν έγινε και τίποτα να ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω.Το ίδιο συνέβη και μ΄ εμένα στο ξεκίνημα.Μου έγινε ένα κομπλιμέντο και αντέδρασα υπερβολικά».
 
Και για όσους δε θυμούνται, το… «κοπλιμέντο» στο οποίο αναφέρεται είναι ο χαρακτηρισμός «φωτογενής πολίστας» που του είχε κάνει η Αθηναΐς Νέγκα.
 
Πάντως και η ίδια η κυρία Νέγκα, μιλώντας χθες στην εκπομπή TV WEEKEND είχε πει για τον χαρακτηρισμό της, ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα κοπλιμέντο. Θυμηθείτε: