Βλάσσης Χολέβας – Μαρία Καρλάκη: Στα χαρακώματα για το δημοσίευμα

Βλάσσης Χολέβας

"Όταν βγήκε το δημοσίευμα μου έστειλε ότι δεν του άρεσε αυτό και του είπα ότι εσύ ήρθες και έκατσες δίπλα μου".

Ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρία Καρλάκη βρίσκονται στα χαρακώματα, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος που τους ήθελε ζευγάρι. Σε δηλώσεις που έκαναν και οι δύο στην εκπομπή Mega Καλημέρα, χρεώνουν το δημοσίευμα ο ένας στον άλλον.

«Πρόσφατα μου πρόσαψαν μια σχέση με τη Μαρία Καρλάκη. Μου τη γνώρισε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα κάλεσμα, συστηθήκαμε και μιλήσαμε 5 λεπτά και τίποτα άλλο. Μετά διάβασα τέρατα», είπε αρχικά ο Βλάσης Χολέβας και συνέχισε:

«Είπα στη Μαρία Καρλάκη μιλήσαμε 7-8 λεπτά και δημιουργείται αυτό το θέμα, σε παρακαλώ πάρα πολύ λήξε το, δεν έχουμε τίποτα. Μετά βγήκε και είπε αυτά τα περίεργα… Ούτε εγώ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ειπώθηκαν».

Η απάντηση από την Μαρία Καρλάκη ήρθε άμεσα: «Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω ότι δεν είμαστε μαζί; Αφού το είπα ότι δεν είμαστε μαζί, γιατί δεν το κατάλαβε ο ίδιος; Την ημέρα που έγινε η συνέντευξη με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι να πω. με είχε πάρει την προηγούμενη μέρα για να βγούμε κι εγώ το απέφυγα γιατί είχα γενέθλια και έπρεπε να οργανώσω το πάρτι και δεν μπορούσα να πάω στο μέρος που ήθελε να πάμε ο κ. Χολέβας».

«Όταν βγήκε το δημοσίευμα μου έστειλε ότι δεν του άρεσε αυτό και του είπα ότι εσύ ήρθες και έκατσες δίπλα μου», κατέληξε.