Βλάσσης Χολέβας: «Δεν είχα ιδέα τι έκανε η κυρία Ζενεβιέβ, στο GNTM την έμαθα»

Βλάσσης Χολέβας

"Κάνει bullying στα κορίτσια..."

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας. Μέσα σε όλα, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο GNTM ενώ πρόδωσε πως… δεν γνωρίζει την Ζενεβιέβ Μαζαρί!

«Το GNTM είναι ένα πολύ σκληρό ριάλιτι που έχει ελάχιστη σχέση με την μόδα. Δεν είναι θέμα μόδας ή μοντέλων αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.

«Οι κάθετες πασαρέλες, οι φουσκωτές μπάλες στο νερό, οι δοκιμασίες με τον ταύρο και τα φίδια είναι πράγματα που κανένας σχεδιαστής παγκοσμίως δεν τα κάνει. Ας το έκαναν για μια διαφήμιση, όχι για φωτογραφία» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την παρουσία της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ριάλιτι μόδας του STAR, ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως μόνο από αυτό το ριάλιτι την έμαθα, δεν την ήξερα. Δεν είχα ιδέα τι έκανε η κυρία Ζενεβιέβ. Δεν την γνωρίζω ούτε προσωπικά ούτε ήξερα τι έκανε. Κοίταξα μόνο πως δίδασκε στη σχολή της κυρίας Καγιά, δεν έχω δει κάτι άλλο όσον αφορά το βιογραφικό της».

«Κάνει bullying στα κορίτσια, δη πολύ δυνατό, για να οξύνει μάλλον τα πνεύματα και να δημιουργούνται αυτές οι εντάσεις. Τα στοιχεία που χρειάζεται το ριάλιτι για να πουλάει» κατέληξε ο σχεδιαστής μόδας.