Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πόσα χρόνια είναι ζευγάρι με την Έφη Μουρίκη;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Υπάρχουν διακυμάνσεις, υπάρχουν μεταπτώσεις, αλλά...»

Μπορεί η νέα αγαπημένη του «ασχολία» να είναι να της σπάει τα νεύρα και κάθε εβδομάδα να υπάρχουν «κρίσεις», ωστόσο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη είναι ένα ζευγάρι που βρίσκει εδώ και χρόνια της ισορροπίες του. Συγκεκριμένα, περίπου 28! Αφού οι δυο ηθοποιοί που παντρεύτηκαν το 1997, είναι μαζί από το 1988.

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχουν διακυμάνσεις, υπάρχουν μεταπτώσεις, αλλά εδώ υπάρχουν μεταπτώσεις στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που μεγαλώνει σιγά σιγά, πόσο μάλλον αν μεγαλώνει μαζί με κάποιον άλλον. Σίγουρα θα περάσεις σε «εμπόλεμες» καταστάσεις, θα έχεις πολλές στιγμές ειρήνης, αλλά το σημαντικότερο από όλα και αυτό που έχω ανακαλύψει εγώ είναι – επειδή πραγματικά πιστεύω ότι η αγάπη είναι εφεύρεση του ανθρώπου – ότι πρέπει να είσαι ερωτευμένος με αυτόν που είσαι μαζί, αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα. Αν δεν είσαι τελειώνουν όλα» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Happy Day.

Όσο για τις συγκρούσεις μέσα στη σχέση, η φιλοσοφία του είναι: «Αν καταληφθείς από τη σιγουριά θα σε φάνε οι σκώροι. Πρέπει οπωσδήποτε ανά βδομάδα να αμφισβητείς τον εαυτό σου και την ίδια τη σχέση και να μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω μετά».