Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα του «Κλοιού» για να τρώω στα break»!

«Δεν είχα δυο δραχμές να πάρω την Αυγή που έγραφε για εμάς».

Στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημα του στο χώρο της υποκριτικής δηλώνοντας πως την πρώτη φορά που ανέβηκε στη θεατρική σκηνή η ενέργεια που ένιωσε τον έκανε να πιστέψει πως αυτό είναι το «σπίτι» του. Αλλά και πως ερχόμενος στην Αθήνα για λίγες μέρες βρέθηκε τυχαία να γυρίζει 4 ταινίες και να μένει για 2 χρόνια…

«Ήρθα στην Αθήνα για μία εβδομάδα και έμεινα δύο χρόνια και έκανα τέσσερις ταινίες. Ήρθα να δω έναν φίλο μου, να με φιλοξενήσει γιατί δεν είχαμε και μία. Μου λέει ένα μεσημέρι «κάποιος Κουτσομύτης κάνει μια ταινία πάμε κάνει οντισιόν και πάμε μετά για καφέ». Πάμε, κάθομαι απ' έξω, δεύτερος βοηθός ήταν ο Γιάννης Μπότσης, με βλέπει και μου λέει «και εσείς για την οντισιόν;», λέω «όχι όχι θα πάω με τον φίλο μου για καφέ». Μου λέει δεν πας και εσύ μέρα. Μπαίνω, μιλάω με τον Κουτσομύτη, παίρνει εμένα, αφήνει το φίλο μου απ' έξω.»

Το πιο απολαυστικό από όλα… Δεν υπήρχε μία. Εγώ πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα στον «Κλοιό» για να τρώω στο break. Ο Κουτσομύτης και όλοι οι συντελεστές ήταν ενθουσιασμένοι «α, ο πιτσιρικάς έρχεται κάθε μέρα και παρακολουθεί». Αλλά μου άρεσε κιόλας να παρακολουθώ όλο αυτό που γινόταν. Από πείνα από μεγάλη πείνα. Θυμάμαι μία εβδομάδα ολόκληρη έτρωγα ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα καλαμάκι το βράδυ μέχρι που γέμισα σπυριά.»

https://www.youtube.com/embed/bACpVNqJfOM