Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μου στοίχισε η απώλεια του πατέρα μου αλλά το κατάλαβα αργότερα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου, θέλει δουλειά», λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα 34 χρόνια γάμου με την Έφη Μουρίκη και παραδέχθηκε ότι έμαθε να αγαπάει εξαιτίας της αφού σαν παιδί δεν γνώρισε την αγάπη από την οικογένεια του και ειδικά από τον πατέρα του.

«Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου, θέλει δουλειά. Πιστεύω στον έρωτα και όχι στην αγάπη. Θέλω να είμαι ερωτευμένος με την ίδια μου τη ζωή. Με τη γυναίκα μου κατάλαβα τι σημαίνει να μάθεις να αγαπάς. Δεν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία οικογένειας, ίσως να πέρασε σαν σκέψη. Με τη γυναίκα μου είμαστε ελεύθεροι να ρισκάρουμε όσο θέλουμε. Στα 34 χρόνια έχουμε κάνει πάρα πολλές τρέλες», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια: «Μου στοίχισε η απώλεια του πατέρα μου αλλά το κατάλαβα αργότερα. Δεν είχα πάντα κακές σχέσεις αλλά δεν ήταν ο πατέρας μου πρότυπο πατέρα. Δεν με τρομάζει καθόλου η πάροδος του χρόνου, την αποζητώ. Πάντα βιαζόμουν να μεγαλώσω γιατί μικρόδειχνα. Δεν θέλω τίποτα να μου φέρει η ζωή, τα έχω όλα».