Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Επιβεβαιώνει τη νέα του σύντροφο στη «Μουρμούρα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

"Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει", αποκαλύπτει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον ρόλο της ηθοποιού και τη μεταξύ τους πλοκή.

Για την πρεμιέρα της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία επιστρέφει για 11η σεζόν στον Alpha, μιλά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης κωμωδίας περιέγραψε όσα θα δούμε να συμβαίνουν με τον ρόλο του Ηλία, καθώς και την καινούργια γυναίκα που αναμένεται να μπει στη ζωή του.

«Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, από την άλλη δημιουργώ κιόλας και αυτό οφείλεται στο σενάριο, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ και στην αγάπη του κοινού φυσικά», δηλώνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο κυρ-Ηλίας επιστρέφει στο πατρικό του και στη μητέρα του στην Άρτα. Δεν θα συγκατοικήσουμε όμως. Και θα γνωρίζει βέβαια μία καινούργια γυναίκα», αναφέρει στη συνέχεια ο ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου.

«Είναι μία δραστήρια επιχειρηματίας, έχει ζώα, είναι πολύ δυναμική γυναίκα. Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει», αποκαλύπτει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον ρόλο της ηθοποιού και τη μεταξύ τους πλοκή.

Σημειώνεται πως η πρεμιέρα της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» για 11η συνεχή χρονιά είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1/10 στις 20:00