Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Πώς διατηρούν ζωντανή τη σχέση τους;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες» λέει το ζευγάρι.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη. Οι δυο τους αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρατούν ζωντανή την σχέση τους μετά από 33 χρόνια γάμου.

«Είμαστε μαζί 33 χρόνια. Θέλει πολύ δουλειά, το μαθαίνεις βήμα βήμα. Δε σου χαρίζεται ποτέ η αγάπη. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι παρά να το χτίσεις. Πρέπει να μάθουμε να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο που καταβάλει κάποιος για να είναι σε μια σχέση. Η ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα, κρύβεται στην καθημερινότητα», λέει το αγαπημένο ζευγάρι.

«Στο θέατρο συμβαίνει το εξής: είσαι έξω και έχεις λόξιγκα και βγαίνεις στην σκηνή και σταματά ο λόξιγκας. Δε συμβαίνει κάτι μαγικό, απλά ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις. Η θεατρική παράσταση Παγίδα που ανεβάζουμε στο θέατρο Ζίνα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εμποτισμένο με αρκετό χιούμορ. Το θέατρο είναι η αντιβίωση σε όλα αυτά που συμβαίνουν, μας χρειάζεται ο κόσμος γιατί στοχεύουμε στην ψυχή και την ανάτασή του», λένε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.