Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχασα δυο σπίτια γιατί ξέρω…»

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός για το θέμα των χρημάτων. Ποια είναι η ηλικία του;

Σε συνέντευξη του στο Happy Day ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη γυναίκα του, μας αποκάλυψε την ηλικία του που δε του φαίνεται, μίλησε για την επιτυχία της «Μουρμούρας», αλλά και για το πόσο τον ενόχλησε που «έχασε» δυο σπίτια προκειμένου να καλύψει χρέη και να πληρώσει τους συνεργάτες του.

Για την γυναίκα του: «Σύγκρουση προσωπικοτήτων υπήρξε, δεν υπήρξε ανταγωνιστική σύγκρουση όμως, υπήρξε συναγωνιστική, δηλαδή ο ένας γινόταν φίλτρο για τον άλλον για να μπορέσει να εξελιχθεί. Διαφωνίες ναι αλλά μέσα από τις διαφωνίες καταλαβαίνεις και μαθαίνεις.»

Για την ηλικία του: «Δεν είμαι νεαρός. 52 είμαι. Είμαι στη δεύτερη νεότητα. Στην τρίτη θα σαπίσω.»

Για την επιτυχία του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»:«Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Μας μιλά για τη συγκεκριμένη δουλειά και μας ευχαριστεί που του προσφέρουμε μία ώρα ευχαρίστησης το βράδυ»

Για το αν τον ενόχλησε που έχασε δυο σπίτια: «Ούτε πρόκειται να με ενοχλήσει γιατί ποτέ δε τα βρήκα έτοιμα. Απ’ τα λίγα ξεκίνησα, στα λίγα ξαναγύρισα. Και το χρήμα δε σημαίνει κάτι. Ξέρω κι άλλους ανθρώπους που το χρήμα δεν σημαίνει κάτι, ξέρω κι άλλους ανθρώπους που όταν ήρθα στα δύσκολα με βοηθήσαν κι αυτούς τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχασα δυο σπίτια που ευτυχώς που μπόρεσα να τα έχω κι αυτά γιατί ξέρω ότι σε αυτό που ήθελα να κάνω, στο όραμά μου δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν και οι άλλοι το δικό μου όραμα, τη δικιά μου αποτυχία. Έπρεπε αυτοί που συνεργάζονται μαζίμου να πληρωθούν. Δε με απασχόλησε, δεν έχω καμια κτημοσύνη στα πράγματα, ούτε και στους ανθρώπους.»

Δείτε όσα είπε: