Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, αλλά και τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

«Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Για το θέατρο «Ριάλτο», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Η εμπλοκή μου στο θέατρο Ριάλτο είναι από τις πιο σημαντικές κινήσεις που έχω κάνει. Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου».

Για τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Είμαστε μαζί 33 χρονιά. Μπορείτε να με φωνάζετε Χριστό. Το μυστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι ο χρόνος και ο κόπος που καταβάλει ο ένας για τον άλλο. Δεν πρέπει ποτέ να νιώσεις τον άλλο δεδομένο. Θέλει δουλειά στην εξωτερική εμφάνιση και στην εσωτερική καλλιέργεια».