Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Χάσαμε χρήματα, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σπίτια…»

Τι λέει ο ηθοποιός για την οικονομική καταστροφή του;

Είναι από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με χρόνια θητεία στο θέατρο και στην τηλεόραση. Πρόσφατα έκανε μια ακόμα επιτυχία με το σήριαλ Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον Αlpha. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Real αναφέρθηκε και στην οικονομική του καταστροφή λόγω των παραγωγών που έκανε…

Από άποψη δεν έχεις κάνει περισσότερα στην τηλεόραση Βλαδίμηρε;
«Είχα ρίξει το βάρος μου στο θέατρο και στις παραγωγές που κάναμε με την Έφη (Μουρίκη) και αυτές μου απορροφούσαν μεγάλη ενέργεια και δεν μου άφηναν χρόνο να κάνω και τηλεόραση.

Με τις παραγωγές που κάνατε ζημιωθήκατε οικονομικά;
Κάποιες παραγωγές πήγαν πολύ καλά, άλλες όχι. Θέλαμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε κάποια από τα θεατρικά όνειρά μας και το κάναμε. Χάσαμε χρήματα, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σπίτια, αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα όταν θες να ρισκάρεις. Ό,τι υπολογίζεται με χρήματα είναι ανάξιο λόγου για εμένα. Όταν έχεις ένα όραμα, το ακολουθείς όσο και αν σου κοστίσει αυτό τελικά. Δεν έχει νόημα να βγαίνεις και να γκρινιάζεις ή να κλαίγεσαι για όσα έχασες – βλέπω να γίνεται συχνά. Θέλαμε, το τολμήσαμε, το ζήσαμε και αυτό μετράει πραγματικά για εμένα. Τίποτε άλλο.

Είστε ακόμα πιεσμένοι;

Ποιος δεν είναι πιεσμένος, Βασίλη μου, σήμερα; Ζούμε αξιοπρεπώς και χρωστάμε κάποια λεφτά, όπως όλοι, στην εφορία. Πέραν τούτου ουδέν.