Βίβιαν Κοντομάρη: «Ο κόσμος με ταύτισε με αυτήν την εικόνα και του είναι δύσκολο να αλλάξει»

Βίβιαν Κοντομάρη

"Όταν οι ώρες είναι περιορισμένες με το παιδί κι είναι πολύτιμες. Οπότε δεν μπορεί να δεχτεί να του τρώνε την ώρα και να τη σπαταλούν" είπε η Βίβιαν Κονγτομάρη.

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και την Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη η Βίβιαν Κοντομάρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που σημείωσε το Σόι σου και πόσο την έχει ταυτίσει ο κόσμος με τον χαρακτήρα που υποδυόταν στη σειρά.

«Φέτος είμαι στην ΕΡΤ 1 και στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Στο δρόμο μου λένε πως έχω αλλάξει πολύ . Ο κόσμος, ειδικά μετά από μια τέτοια επιτυχία όπως είχαμε με το Σόι σου, ταυτίζεται με αυτήν την εικόνα. Του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει και να σε δεχτεί σε κάτι άλλο. Μου λένε είσαι λίγο διαφορετική ε; Αλλά μου αρέσει» είπε η Βίβιαν Κοντομάρη.

«Όταν οι ώρες είναι περιορισμένες με το παιδί κι είναι πολύτιμες. Οπότε δεν μπορεί να δεχτεί να του τρώνε την ώρα και να τη σπαταλούν. Μου λέει δεν μπορείς να πεις όχι; Του λέω αυτό θέλεις και μου λέει όχι. Εν συνεχεία προχωρήσαμε έτσι» συμπλήρωσε η Βίβιαν Κοντομάρη για τους θαυμαστές που της ζητούν μια φωτογραφία.