Βίβιαν Κοντομάρη: «Η ασθένεια δικού μου ανθρώπου μού υπενθύμισε πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μου»

Βίβιαν Κοντομάρη

"Άσχετα που δεν μπορούσα να τα ακολουθήσω" εξομολογείται η Βίβιαν Κοντομάρη.

Η Βίβιαν Κοντομάρη συμμετέχει τη φετινή σεζόν στο σίριαλ «Ο πρώτος από εμάς» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία από τα γυρίσματα της σειράς, στη δική της διαχείριση σε ασθένεια κοντινού της προσώπου αλλά και στον διάλογο που είχε με τον γιο της για την ηρωίδα που υποδύεται φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίβιαν Κοντομάρη δήλωσε πως «στην αρχή ίσως ήμασταν όλοι λίγο αγχωμένοι γιατί δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον και δεν είχαμε συνεργαστεί με αρκετούς. Νομίζω όμως ότι έχουμε δέσει στο Πρώτος από Εμάς. Έχουν συμβεί πολλά στα γυρίσματα και με τη Λένα (σ.σ. Δροσάκη) που… δεν αντέχεται, κατουριέσαι στα γέλια και ζητώ συγγνώμη για την έκφραση».

«Διαβάζοντας το σενάριο ταυτίστηκα με τη Σοφία (σ.σ. τον ρόλο που η ίδια υποδύεται), την αισθάνθηκα. Προσωπικά έχω εμπειρία σαν αυτή του βασικού ήρωα, με την ασθένεια του, νομίζω όμως ότι δεν με έκανε να συμπεριφερθώ διαφορετικά. Μου υπενθύμισε πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μου και στο μυαλό μου, άσχετα που δεν  μπορούσα να τα ακολουθήσω. Ήταν μια ασθένεια δικού μου ανθρώπου. Το θέμα είναι πως όποια κι αν είναι η έκβαση, νομίζω ότι κάποια στιγμή επανέρχεσαι σε αυτό που ήθελες. Δηλαδή σε καταπίνει η καθημερινότητα».

«Ο γιος μου είναι ενθουσιασμένος με τη σειρά. Τον ρώτησα κάποια στιγμή και του είπα: «Γιώργο, θεωρείς ότι η Σοφία μοιάζει με την Μπέλα» και μου είπε όχι. «Μοιάζει με την μαμά σου;» τον ρώτησα μετά, ελπίζοντας εκεί να μου πει ναι και μου είπε πάλι όχι. «Δεν είσαι ούτε όπως είσαι μέσα στο σπίτι» μου είπε αν και εγώ από εκεί άντλησα» συμπλήρωσε ακόμα η Βίβιαν Κοντομάρη στη νέα της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.