Βινύλιο: Η αποκάλυψη για περίφημο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη

Βινίλιο

Ήταν τελικά στημένο το νεύμα; Ο Τάσος Μπιρσίμ απάντησε στο Βινύλιο!

Ένα Βινίλιο σε αποχρώσεις του πράσινου, πλημμυρισμένο από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, έφερε ο Αντώνης Κανάκης τη νύχτα της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, μάλιστα, ο παρουσιαστής συνδέθηκε ζωντανά με τον σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ που επί χρόνια ήταν συνεργάτης του αείμνηστου πολιτικού.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο Τάσος Μπιρσίμ κλήθηκε να αποκαλύψει εάν το περίφημο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Δήμητρα Λιάνη ήταν σκηνοθετημένο ή αυθόρμητο. «Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα. Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει «μην ανησυχείς». «Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε» του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο. Μου τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι «ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή».

«Γι’ αυτό και καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα» πρόσθεσε στην περιγραφή με τον Γιάννη Σερβετά να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά πως «έτσι ακριβώς και είχαμε το περίφημο νεύμα μετά τον κόσμο. Πάρα πολύ ωραία ιστορία».