Βίκυ Βολιώτη: «Με δυσκόλεψε που δεν μπορούσα να πάρω αμέσως το παιδί από την Αιθιοπία»

Βίκυ Βολιώτη

"Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί" δήλωσε η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για την διαδικασία που έζησε μέχρι να υιοθετήσει παιδί, στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Με δυσκόλεψε το ότι δεν μπορείς να πάρεις αμέσως το παιδί. Το ήθελα πάντα. Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί. Όταν γνωριστήκαμε με τον Σίμο κι ήθελε παιδί κι άρχισε να κάμπτει την αντίστασή μου, του είπα ότι θα ήθελα να κάνουμε αυτό κι έτσι το ξεκινήσαμε» είπε η Βίκυ Βολιώτη.

«Για λόγους πρακτικούς εγώ έφυγα δύο ημέρες νωρίτερα κι ο Σίμος μαζί με το παιδί από την Αιθιοπία. Δεν είχαν βγει ακόμα τα χαρτιά κι υπήρχε ένα θέμα με την βίζα. Μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο που τους περίμενα για να την πάρω αγκαλιά και να πω πως είμαστε στην Αθήνα, δεν ησύχασα… Ήταν μωρό» συμπλήρωσε η Βίκυ Βολιώτη.