Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν αδιανόητο, ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική»

Βίκυ Βολιώτη

«Είχα πολλά αρνητικά σχόλια τότε από τον κόσμο», λέει η Βίκυ Βολιώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου, τις σπουδές και την κόρη της.

«Από μικρή με μαγνήτιζε το να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στην Πάντειο, αλλά δεν παρακολούθησα τη σχολή. Πέρυσι έγινα ξανά φοιτήτρια στη θεατρολογία και είμαι συνεπής», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Για τη σειρά Λόγω Τιμής, η Βίκυ Βολιώτη είπε: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το Λόγω Τιμής ήμουν αρκετά σκεπτική. Το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Είχα πολλά αρνητικά σχόλια τότε από τον κόσμο, ήταν αδιανόητο. Ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική, ως Ηρώ. Μου έλεγαν ότι φέρομαι άσχημα στον Άλκη και ότι είμαι στρίγγλα. Ο ρόλος της Ηρούς είχε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς».

Κλείνοντας, η Βίκυ Βολιώτη ανέφερε: «Η οικογένεια και το παιδί είναι μια απόφαση ζωής. Ο σύζυγός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, εγώ δεν το ονειρευόμουν. Όταν ο σύζυγός μου μού είπε για το παιδί, του είπα ότι θα μου άρεσε να υιοθετήσουμε. Με την κόρη μου έγινα καλύτερος άνθρωπος, μακάρι να είμαι η μαμά που επιθυμεί και θέλει».