Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου τώρα με ρωτάει για τα ερωτικά»

Βίκυ Βολιώτη

Στις δύσκολες ερωτήσεις που δέχεται από την κορούλα τους εστίασε η Βίκυ Βολιώτη!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» παραχώρησαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Βίκυ Βολιώτη το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δυο ηθοποιοί, που βρίσκονται στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης», αναφέρθηκαν στα παιδιά τους που έχουν αρχίσει να έχουν τις πρώτες… ερωτικές απορίες!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε ολα, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε και δύσκολες ερωτήσεις αλλά τώρα πια δεν με δυσκολεύουν. Είχαν να κάνουν με το αν έχει βγει από την κοιλιά μου ή πως έγινε. Τις πρώτες φορές είχα την αγωνία του πως θα το πάρει. Τώρα έχουναρχίσουν κάτι ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά. Ερωτήσεις που δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση αλλά προβληματίζω με για το ποιο είναι το σωστό και πως πρέπει να απαντήσω. Υπάρχουν και φορές που έχω συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για να μου μιλήσει πιο συγκεκριμένα αλλά τις περισσότερες φορές λειτουργώ με το ένστικτο».

«Με έχει δει στο θέατρο, ναι αλλά δεν της κάνει πολλή εντύπωση! Πιο πολύ ασχολείται με άλλα πράγματα, δηλαδή μεγαλύτερη εντύπωση της κάνουν αυτά που ακούει και τα σχολιάζει».

Από την πλευρά της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρόδωσε με χαμόγελος πως «ο γιος μου, ο Δημήτρης έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι δουλειά κάνω. Προχθές ήμουν σε μια πρωινή εκπομπή, βγαίνω από το πλατό και με παίρνει τηλέφωνο γιατί έχει μάθει τώρα να παίρνει και τηλέφωνο. «Μαμά, ήσουν πάρα πολύ καλή! Σε είδα στις ειδήσεις των έξι» μου είπε. Καταλαβαίνει ότι η μαμά φεύγει για το θέατρο και για αυτό δεν θέλει να πηγαίνει σε παραστάσεις. Δεν του αρέσει το θέατρο γιατί μάλλον έχει συνδυάσει ότι το θέατρο παίρνει την μαμά του»