Βίκυ Βολιώτη: «Έγιναν τρομερές καταστροφές, ήταν τρομερή η αγωνία»

Βίκυ Βολιώτη

"Όμως καταστράφηκαν οι περιουσίες, το οδικό δίκτυο και για πολλές ημέρες ήταν απόλυτα αποκλεισμένοι χωρίς νερό κι ηλεκτρικό" ανέφερε η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλου και την Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταστροφές που υπέστη ο τόπος καταγωγής της, το Πήλιο, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

«Έγιναν τρομερές καταστροφές. Έχω φίλους εκεί, πολύ δικούς μου ανθρώπους και συγγενείς. Έχω το σπίτι από την ανατολική πλευρά στην Ζαγορά. Ήταν μεγάλη η αγωνία. Οι άνθρωποι είναι καλά σε αντίθεση με τους νεκρούς που είχαμε στη Θεσσαλία.

Όμως καταστράφηκαν οι περιουσίες, το οδικό δίκτυο και για πολλές ημέρες ήταν απόλυτα αποκλεισμένοι χωρίς νερό κι ηλεκτρικό. Το μεγάλο θέμα τώρα είναι οι σοδειές γιατί η Ζαγορά είναι η μηλοπηγή της Ελλάδας. Τεράστιο πρόβλημα το τι θα γίνει, αλλά ελπίζω ότι θα εισακουστούν οι εκκλήσεις μας και να βοηθηθούν οι άνθρωποι. Ξέρω ότι δεν είναι μόνο εκεί, αλλά κάπως να μοιραστούν οι δυνάμεις για να βοηθηθούν όλες οι περιοχές» σημείωσε η Βίκυ Βολιώτη.