Βίκυ Βολιώτη: «Έχω ζήσει από πολύ κοντά τον καρκίνο, έχασα και τους δυο γονείς μου»

Βίκυ Βολιώτη

"Με τον πατέρα μου δεν μπορέσαμε και να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε" εξομολογήθηκε η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη το πρωί της Παρασκευής με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Μια ιστορία αγάπη» στο θέατρο Άνεσις. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στον χαμό των γονιό της από καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ηρωίδα μου στην παράσταση νοσεί από καρκίνο και εγώ έχω ζήσει από πολύ κοντά την ασθένεια του καρκίνου γιατί έχασα και τους δυο γονείς μου από καρκίνο. Και η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο πριν από δώδεκα χρόνια. Οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει από πρώτο χέρι και εμπεριστατωμένα. Θέλω να πω πως ξέρω το τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμάνσεις».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει και δεν το είχε υποψιαστεί, απλώς έκανε και αυτός ότι δεν συμβαίνει. Οπότε δεν μπορέσαμε και να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε».

«Ο αδελφός μου πίστευε ότι εγώ πρέπει να το μάθω οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου το μετά και τον ευγνωμονώ για αυτό. Ουσιαστικά εκείνος μου το είπε και μετά παίζαμε όλοι μαζί ένα θέατρο στο σπίτι. Πολύ πονετικό αυτό και αυτό είναι που με διαμόρφωσε πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Βίκυ Βολιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Όταν έχασα και την μητέρα μου τότε που ήμουν και πολύ μεγαλύτερη, άλλαξαν και οι εποχές και πια έχουν βγει σχετικά βιβλία. Το να μπορείς να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που δεν έχεις πει ή να αποφασίσεις να μην πεις, αλλά να είναι επιλογή. Για χρόνια πολλά έχασα τη δυναμική μου και έγινα φοβική».