Βίκυ Σταυροπούλου: «Ποια είμαι εγώ που θα σας κρίνω; Μία απλή απόφοιτη Λυκείου»

Βίκυ Σταυροπούλου

Το καυστικό σχόλιο που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου για το νέο προεδρικό Διάταγμα σχετικά με τις δραματικές σχολές.

Ο χριστουγεννιάτικος ημιτελικός του J2US είναι στον αέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του πρώτου διαγωνιζόμενου ζευγαριού.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το τραγούδι «Ποιος μωρό μου ποιος» του Γιάννη Πάριου, φέρνοντας νησιώτικο αέρα μέσα στα Χριστούγεννα. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει την κριτική της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει σχολιάζοντας το νέο προεδρικό Διάταγμα γύρω από τα πτυχία των δραματικών σχολών.

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το νέο προεδρικό Διάταγμα και το Υπουργείο Πολιτισμού, τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται πια με τα απολυτήρια Λυκείου. Για τη συγκεκριμένη απόφαση τοποθετήθηκε και η Ελένη Ράντου.