Βίκυ Σταυροπούλου: Το Mega, το “Παρτάλι” και τα οικονομικά της ζόρια!

Βίκυ Σταυροπούλου

«Φυσικά και ζορίστηκα οικονομικά. Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να παίρνω τα ίδια χρήματα κάθε χρόνο».

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου που μίλησε για το Mega, το “Κάτω Παρτάλι”, αλλά και τα οικονομικά ζόρια που έχει περάσει.

«Το Παρτάλι δυστυχώς τελείωσε άδοξα και ανέξοδα, τουλάχιστον προς το παρόν. Το Mega βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση. Έχω λίγο στεναχωρηθεί με όλο αυτό που συμβαίνει, πώς αλλάζουν τα πράγματα… Και πως ο άλλος όταν είναι σε δύσκολή θέση, πέφτουν όλοι να τον φάνε. Το Mega δεν είναι ένα “κακό” κανάλι που ξαφνικά έγινε το κανάλι της διαπλοκής, με τους κακούς δημοσιογράφους και τους κακούς μετόχους. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ξεχνούν ότι το Mega υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια το πρώτο κανάλι», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταυροπούλου για το Mega.

Για τα οικονομικά: «Φυσικά και ζορίστηκα οικονομικά. Δεν υπάρχει μικρομεσαίος Έλληνας που να μην έχει ζοριστεί οικονομικά. Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να μην του ήρθε ντουβρουτζάς με αυτή τη φορολογία και με αυτό το ωραίο 100% προκαταβολής που μας ζητάνε για τους χρόνου. Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να παίρνω τα ίδια χρήματα κάθε χρόνο. Πέρυσι είχα την τύχη να κάνω μια διαφήμιση, άρα έβγαλα κάποια χρήματα. Φυσικά και μου κράτησαν τα μισά μου λεφτά, όπως μου κρατάνε έτσι κι αλλιώς όλα τα χρόνια για την εφορία, χωρίς να μου προσφέρουν τίποτα. Αλλά δεν μπορεί ξαφνικά να πρέπει να δώσω και το 100% του ίδιου ποσού για του χρόνου. Εγώ του χρόνου θα έχω μόνο θέατρο. Που θα βρω αυτά τα λεφτά για να τα δώσω;».