Βίκυ Σταυροπούλου: «Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη»

Βίκυ Σταυροπούλου

"Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος" δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν απόψε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και πόσο πολύ την ανησύχησε.

«Είναι μία χαρά δόξα τω Θεώ. Ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό γιατί ήταν απρόσμενο. Δεν πήγαινε ο νους μας. Ήμασταν στο σπίτι, ήταν αργά 2 η ώρα τη νύχτα κι εγώ ήμουν στον επάνω όροφο κι ο Χρήστος στον κάτω και σας το διευκρινίζω αυτό για να σας πω πόσο τυχερός ήταν. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο group για την παράσταση με την Ελένη Κούρκουλα και μας έλεγε ο Χρήστος ρε κορίτσι, έχω έναν πόνο στην καρδιά. Του είπα πως θα είναι από το air condition. Μετά από δύο λεπτά είπε κορίτσια σβήνω. Δεν θα τον άκουγα. Κατέβηκα αμέσως κάτω και μου είπε η Ελένη πάρε το 166. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα γιατί  έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο σπίτι και το δεύτερο όταν φτάσαμε στο Γεννηματά. Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγε κι ήρθε. Αντιμετώπισαν το πρόβλημα αμέσως και συνήλθε» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πες ότι είχα βγει ή και να ήμουν ότι δεν τον άκουγα. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή την άλλη. Εγώ είμαι ψύχραιμη, αλλά μόνη μου σοκαρίστηκα. Μόνη μου περνώ τις στενοχώριες. Όταν γυρίσαμε στην κανονικότητα, ο Χρήστος είχε πάρα πολλά νεύρα. Τα έκοψε όλα. Ήταν πάρα πολύ αστείο (σ.σ. με τα νεύρα του). Φυσικά και με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του. Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν μπορείς να τον κατανοήσεις τον πόνο, απλώς τον βιώνεις και προχωράς γιατί αυτή είναι η ζωή. Προτιμώ να μοιράζομαι τη χαρά μου. Στα πολύ δύσκολα θέλω πρώτα να τα μεταβολίζω και μετά να τα επικοινωνώ. Το λέω όσο πιο κοντά στην αλήθεια γίνεται. Πώς να περιγράψεις ένα τόσο δυνατό δυσάρεστο συναίσθημα» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου καλεσμένη στο Στούντιο 4.