Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης θυμούνται στιγμές από το «Είσαι το ταίρι μου»

Βίκυ Σταυροπούλου

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης αναβίωσαν την τελευταία σκηνή της αγαπημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου» για χάρη της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια.

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και συμπλήρωσε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της δήλωσαν πως όλο αυτό που ζουν με την σειρά είναι βαθιά συγκινητικό και αληθινό.