Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Υπερασπίζομαι τους φίλους μου γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι»

Βίκυ Σταυροπούλου

"Αν είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι θα κάνω θα του γυρίσω την πλάτη;" αναρωτήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Την Βίκυ Σταυροπούλου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να κάνει μια σύντομη, πλην καθ’ όλα σαφή, αναφορά στον καλό της φίλο και συνάδελφο, Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, κατά τη ροή της συνέντευξης, ο οικοδεσπότης της εκπομπής υπογράμμισε πως «σε μια εποχή που μετράμε και το «και» σε κάθε κείμενο που θα ανεβάσουμε στα social media, εσύ τολμάς και ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη, παρόλο που ξέρεις ότι εκκρεμεί μια ιστορία που δεν έχει τελεσιδικήσει. Παίρνεις θέση σε αυτό το γεγονός, δεν σε νοιάζει αν λογοκριθείς».

«Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι. Αν υπερασπίζεσαι κάποιον άνθρωπο και ξαφνικά αποδειχτεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένοχος, τότε λες: «Ωχ, τι έπαθα, ξεγελάστηκα». Αν δεν έχει αποδειχθεί κι εσύ γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο καλά που είσαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι θα κάνω θα του γυρίσω την πλάτη;» αποκρίθηκε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Τόλμησες και το έκανες σε μια εποχή που ξέρεις ότι μπορεί και να κριθείς από αυτό. Και μόνο μια φωτογραφία να ανεβάσεις, χωρίς να γράψεις τίποτα» επισήμανε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προς την Βίκυ Σταυροπούλου στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.