Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

Βίκυ Σταυροπούλου

"Δεν μου έχει αφήσει ποτέ καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας" υπογραμμίζει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Θέση για την πολυσυζητημένη υπόθεση του καλού της φίλου και συναδέλφου, Αλέξη Γεωργούλη κλήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου να πάρει το πρωινό της Τετάρτης όταν και παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη στο MEGA. Αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη πιο εκτενής τοποθέτηση της γνωστής ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αρχικά εννοείται και θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τους ανθρώπους, αν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή μιας βίας ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω».

«Πήρα ένα ταξί και μου είπε, «μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του». Φυσικά δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο».

«Δεν μου είναι όμως καθόλου εύκολο»  πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βίκυ Σταυρούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της κόρης, Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.