Βίκυ Σταυροπούλου: «Έχω χάσει την όσφρησή μετά τον κορονοϊό»

Βίκυ Σταυροπούλου

Η αναφορά από την Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US...

Πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού μέσα από το J2US βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Η γνωστή ηθοποιός και κριτής του μουσικού σόου θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί όσα της… άφησε ο κορονοϊός με αφορμή την εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Ειδικότερα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ξέρετε τι απολαμβάνω σε εσάς; Την χαρά σας. Επειδή αριβώς εκτιμάμε όλες τις προσπάθειες των παιδιών, είναι πολύ ωραίο ρε παιδί μου να βλέπεις ανθρώπους που χαίρονται να είναι στη σκηνή. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε καταπληκτική δουλειά γιατί μας μετέφερε – και εμένα προσωπικά – σαν να ήμουν σε αυτό το ταβερνάκι με τα φωτάκια πίσω».

Με την πάσα, δε, της Δέσποινας Βανδή για την «μυρωδιά» από τους μπαξέδες, εκείνη αποκάλυψε την όσφρηση που χάθηκε μετά τη νόσηση από κορονοϊό

«Έχω χάσει την όσφρησή μετά τον κορονοϊό. Δυστυχώς όχι τη γεύση» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή του J2US το βράδυ του Σαββάτου.