Βίκυ Πρωτογεράκη: «Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν πήγα σαν μάρτυρας στο δικαστήριο»

Βίκυ Πρωταγεράκη

"Δεν ήξερα ότι είναι σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση" παραδέχθηκε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωί της Τετάρτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και την διαφοροποίηση όσων η ίδια είπε στην κατάθεση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εγώ γνωρίζω από μικρό παιδί, δεν είναι βιαστής. Όταν στον χώρο του θεάτρου συμβαίνει κάτι τέτοιο ακούγεται. Μετά την απολογία του δεν είχαμε κάποια επικοινωνία γιατί δεν ήθελα να τον ταράξω τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι είναι σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση».

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρο αυτών που τον κατήγγειλαν. Δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω ότι αυτό ψάχνει και το δικαστήριο. Άλλα έγραφαν στα μηνύματα, έδειχναν ότι του έχουν έναν σεβασμό και τον πιστεύουν όπως για παράδειγμα η Εβελίνα Παπούλια».

«Αυτό που ξέρω και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ είναι ότι όταν πήγα σαν μάρτυρας στο δικαστήριο, μεσούσης της κατάθεσης μου, βγήκαν έξω και έχουν παραλλάξει αυτά που είπα, μεθοδευμένα θεωρώ. Δεν είπα ότι όλοι έχουν βγάλει το μόριο τους, αυτά που ειπώθηκαν. Θα πρέπει να ήμουν ηλίθια για να το πω αυτό τουλάχιστον» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Πρωτογεράκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Εμένα με ενδιαφέρει ο Πέτρος που έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσμενή θέση. Θα έπρεπε κάποιος να αναλογιστεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για αυτόν τον άνθρωπο αυτή η κατάσταση».