Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αυτοπροτάθηκα να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον ξέρω από μικρό παιδί»

Βίκυ Πρωτογεράκη

"Αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο. Τον ξέρω από 20 χρονών" δηλώνει η Βίκυ Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός και νομικός Βίκυ Πρωτογεράκη καταθέτει σήμερα ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ίδια παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και μίλησε σχετικά με αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν στο σημείο.

«Μπορώ να καταθέσω πρώτα και μετά να σας μιλήσω;» είπε αρχικά, εμφανώς ενοχλημένη η ηθοποιός. «Τον ξέρω από μικρό παιδί, από 20 χρονών» αρκέστηκε να αναφέρει η Βίκυ Πρωτογεράκη, ενώ επιβεβαίωσε ότι αυτοπροτάθηκε να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης και πως τα πάντα θα τα κρίνει το δικαστήριο.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη συγκεκριμένη υπόθεση, αμφισβητώντας τις καταγγέλλουσες και υπερασπιζόμενη την ηθική ακεραιότητα του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Στη συνέχεια, η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των καταγγελλουσών γυναικών και πως ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης θα απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου.