Βίκυ Παπαδοπούλου: «Μου γυρνάει μπούμερανγκ αλλά δεν υπάρχει το τέλειο, δεν μπορώ να το κάνω»

Βίκυ Παπαδοπούλου

Όταν η Βίκυ Παπαδοπούλου εξηγεί πως ακόμα και η συνέπεια κρύβει κινδύνους...

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Βίκυ Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κωμική σειρά «Στα Σύρματα» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την συνέπεια που συνηθίζει να δείχνει στις τηλεοπτικές της συνεργασίες και πως αυτή ορισμένες φορές της γυρίζει μπούμερανγκ

Ειδικότερα, η Βίκυ Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » στα γυρίσματα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να μην έχω διαβάσει το σενάριο μου ούτε να καθυστερήσω! Επειδή δεν οδηγώ, χρησιμοποιώ τα μέσα και αυτά έχουν πάντα κάτι το απρόβλεπτο. Δεν ξέρεις αν θα έρθει στην ώρα του, εάν βρέχει και τα λοιπά οπότε συνήθως φτάνω ίσως και πριν από την παραγωγή».

«Έχει τύχει σε μια δουλειά, λοιπόν, μια φορά, τρία λεπτά πριν από το ordino μας να με πάρει τηλέφωνο η παραγωγή και να με ρωτήσει «είσαι καλά;». Απάντησα «ναι, γιατί; Σε τρία λεπτά έχω ordino» και μου είπαν «που είσαι; Μας έχει συνηθίσει μισή ώρα πριν να έρχεσαι! Τι έγινε». Είναι όπως τους μάθεις τους άλλους».

«Αυτό βέβαια μου γυρνάει και μπούμερανγκ, εννοείται. Περιμένουν οι άλλοι από σένα το τέλειο και δεν υπάρχει το τέλειο, δεν μπορώ να το κάνω δηλαδή. Έχω πολλές ευθύνες» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Παπαδοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.