Βίκυ Παγιατάκη: Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας;

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος σήμερα το πρωί στα «Καλημερούδια».

Για τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας μίλησαν σήμερα το πρωί στα «Καλημερούδια», με την Βίκυ Παγιατάκη να κάνει την δική της πρόβλεψη για το αν θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, ενώ μίλησε και για τον Γέροντα Παϊσιο.

«Όλοι είναι υπέρ της Τουρκίας γιατί θέλουν όλοι οι πρόσφυγες και όλοι οι μετανάστες να αποθηκεύονται σε Ελλάδα και παράλια Τουρκίας, να μην πηγαίνουν προς την Ευρώπη. Άρα λοιπόν να ησυχάσουν η Γερμανία, οι άλλες χώρες, να μην δέχονται κανέναν και να κάνουν εδώ μια αποθήκη κανονική ψυχών και να δεχόμαστε εμείς τα πάντα. Άλλωστε ξέρουμε ότι και η Τουρκία μόνη της προεκτείνει όπου έχει σύνορα, τον εναέριο χώρο της, έτσι δεν κάνει στο Αιγαίο. Εγώ δεν νομίζω ότι θα γίνει κανένας πόλεμος, ούτε μεταξύ της Ρωσίας. Τον Άσαντ πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβριο, σαν παρθένος που είναι, έχω το ωροσκόπιό του, ότι κάπως θα τον τακτοποιήσουν για να μην το φάνε κανονικά. Θα βρούνε μια λύση γιατί το πετρέλαιο είναι πολύ σημαντικό.

Έχω δει όλες τις εφημερίδες να λένε κάθε μέρα ‘πόλεμος, πόλεμος’. Άμα το λες 500 φορές, κάποια στιγμή θα γίνει. Ο Παϊσιος ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ήταν προικισμένος, γιατί έχω το ωροσκόπιό του. Ένα άτομο το οποίο είχε και διαισθήσεις. Κάθε άνθρωπος κατά καιρούς μπορεί να πει πάρα πολύ σωστά πράγματα, τα οποία να γίνουν αργότερα. Όλα αυτά που ακούω κάθε πρωί που διαβάζω τις εφημερίδες ‘είπε ο Παϊσιος, είπε ο Ιγνάτιος, η Ελλάδα θα πάρει την πόλη’. Αμάν ρε παιδιά, ας μας αφήσουν στα δικά μας εδάφη με την ησυχία μας και ας αφήσουν την Πόλη εκεί που είναι να πηγαίνουμε να την βλέπουμε».