Βίκυ Παγιατάκη: «Στους Πεντάμορφους κανείς δεν ήθελε κανέναν, είπαμε αμάν να τελειώσει η σεζόν»

Βίκυ Παγιατάκη

«Διατηρώ σχέσεις με όλους τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες εκτός από μία», είπε η Βίκυ Παγιατάκη.

Στο «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η αστρολόγος της εκπομπής, Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες και παρασκήνια από τις πρωινές εκπομπές του Mega, στις οποίες συμμετείχε.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», που έχει μείνει στην ιστορία και ως οι «Πεντάμορφοι», με Δημήτρη Ουγγαρέζο, Κατερίνα Καινούργιου, Δούκισσα Νομικού, Νίκο Παπαδάκη και Μαρία Αραμπατζή. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Παγιατάκη, κανείς δεν ήθελε κανέναν σε αυτήν την εκπομπή και δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει η εκπομπή.

«Έχω ζήσει πολλές ιστορίες γιατί σε όλες τις εκπομπές άλλα γίνονται από πίσω κι άλλα γίνονται μπροστά. Κλείνω 30 χρόνια στο MEGA, θυμάμαι όλες τις στιγμές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο ‘Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό’. Κάναμε μια εκπομπή με το ‘Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό’ στο Ηράκλειο σε ένα φρούριο και όταν έφτασα να πω για τον Λέοντα έκανε έναν μεγάλο σεισμό», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Η Βίκυ Παγιατάκη είπε στη συνέχεια: «Στην εκπομπή ‘Πρωινό μου’ στο MEGA η Φαίη Σκορδά σκουντούσε με τη γάμπα της τον Γιώργο Λιάγκα για να κρατάει τις ισορροπίες. Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, έφερναν κάθε μέρα πανέρια με κουλούρια και κεκάκια.

Στους ‘Πεντάμορφους’ ήταν η ισορροπία του ‘τρόμου’, κανένας δεν ήθελε κανέναν. Είπαμε ‘αμάν’ να τελειώσει η σεζόν. Όταν συνεργάστηκα με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνους τότε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάθε πρωί μου ζητούσε ένα μαντηλάκι για τη μπουτουνιέρα του κι ένα χάπι για το στομάχι».

Η Βίκυ Παγιατάκη ανέφερε επίσης: «Ένα ευτράπελο που είχε συμβεί ήταν όταν έπρεπε να βγω βιαστικά στο πλατό και μου λύθηκε ο στηθόδεσμος. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν προσπάθησα να κρατήσω από τα πόδια τον κεντρικό παρουσιαστή για να μην τσακωθεί με κάποιον που είχε πει άσχημα πράγματα γι’ αυτόν. Επί δέκα λεπτά σερνόμουν γύρω γύρω να τον κρατάω για να μη γίνει καβγάς».

Η Βίκυ Παγιατάκη κλείνει 40 χρόνια στην τηλεόραση και 30 χρόνια στο MEGA και όπως τονίζει «διατηρώ σχέσεις με όλους τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες εκτός από μία».