Βίκυ Παγιατάκη: «Μετά το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» είπα για 5 χρόνια δε θέλω να δω ξανά τηλεόραση»

«Χωρίς να μου πουν τίποτα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Jenny Jenny του MEGA η Βίκυ Παγιατάκη βρέθηκε ξανά τηλεοπτικά με την Τζένη Μπαλατσινού. Ανάμεσα στα όσα ανέφεραν στην κουβέντα τους και οι δύο φορές που παραιτήθηκε από την τηλεόραση. Η πρώτη στην από την ΕΡΤ και η δεύτερη από το MEGA όπου μάλιστα έπειτα έκανε μια οικειοθελή παύση πέντε χρόνων.

«Πρέπει να πω ότι οφείλω και στον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί περάσαμε πολύ ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», αλλά είχαν και ένα δίκιο στο MEGA. Κάθε μέρα στον ΑΝΤ1 είχαν αστρολογικά. Εγώ τους λέω ρε παιδιά, δεν κινείται κάθε μέρα κάτι τόσο πολύ στον ουρανό, ούτως ώστε να μην λέμε παραμύθια. Να έρχομαι τρεις φορές την εβδομάδα να νιώθω κι εγώ ότι κάνω ωραία δουλειά. Μετά όμως που βλέπαν κενό στην τηλεθέαση, σου λέει τι θα κάνω τις άλλες δύο μέρες και χωρίς να μου πουν τίποτα… ήμουν εγώ Δευτέρα – Τρίτη, βλέπω την Τετάρτη μια κυρία στην ώρα μου να γυρνάει ανάποδα τις πατούσες και να λέει τις πατούσες. Παίρνω τηλέφωνο λέω «γεια σας, παραιτούμαι»… και από εκεί σταμάτησα για μια πενταετία.»
Στην ΕΡΤ:«Ήταν μια Πρωτοχρονιά και εγώ είχα κάνει δουλειά και λέω θα σας πω ότι θα γίνουν εκλογές φέτος» και μου λένε αυτό δεν θα το πεις, μου λέει απαγορεύεται. Μου δίνουν τα έξι ζώδια και μου λέει τα άλλα έξι θα τα πεις αύριο… και παίρνω την τσάντα μου και έφυγα.»