Βίκυ Μιχαλονάκου: «Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου, με απειλούσε μέσα από ένα τηλεγράφημα»

Βίκυ Μιχαλονάκου

"Εκδιώχθηκα τότε από την εφημερίδα Έθνος" αποκαλύπτει η Βίκυ Μιχαλονάκου.

Η Βίκυ Μιχαλονάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Στέργιο Σαμαρτζή το μεσημέρι της Κυριακής, στο MEGA. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια του παλαιού «Ερωτοδικείου» αναφέρθηκε στον ντόρο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στα τηλεοπτικά συνεργεία  ενώ αποκάλυψε την «γνωριμία» που είχε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Ειδικότερα, η Βίκυ Μιχαλονάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος, δεν αμφισβητείται αυτό. Έχουν μάθει κάποιοι διάττοντες αστέρες της καλλιτεχνίας να έχουν δοκιμασμένους θεράποντες. Εμένα υπήρξε και διώκτης μου ο Γιώργος Νταλάρας όταν ήμουν στην εφημερίδα Έθνος».

«Έκανε μια πανευρωπαϊκή περιοδεία και μου έστειλε ένα τηλεγράφημα που, λίγο ή πολύ, με απειλούσε ότι «αν θα δημοσιευθεί η συνέντευξη, δεν πρόκειται να υπάρχει συνεργασία στο μέλλον». Βέβαια η συνέντευξη δεν βγήκε ποτέ γιατί, όπως είπα, θέλουν δοκιμασμένους θεράποντες και εκδιώχθηκα τότε από την εφημερίδα Έθνος».

«Αυτός λοιπόν είναι ο τραγουδιστής του λαού και της εργατιάς, ο λαϊκός τραγουδιστής. Να τον χαιρόμαστε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βίκυ Μιχαλονάκου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.