Βίκυ Μαραγκάκη: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Βίκυ Μαραγκάκη

Η εξομολόγηση από τη Βίκυ Μαραγκάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, όταν έχασε τους γονείς της, μίλησε η Βίκυ Μαραγκάκη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τους γονείς μου. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ενηλικιώνεσαι απότομα και αυτό μπορεί να συμβεί σε όποια ηλικία κι αν τους χάσεις.

Και μεγάλος να είσαι, εκείνη τη στιγμή χάνεις αυτόν που είναι ο μοναδικός άνθρωπος, είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που θα σε θυμούνται παιδί», είπε αρχικά η Βίκυ Μαραγκάκη.

Η Βίκυ Μαραγκάκη είπε στη συνέχεια: «Έχει τύχει κάνα δυο φορές να πάρω τηλέφωνο παλιούς συνεργάτες, όταν πληροφορήθηκα ότι ετοιμάζουν κάτι ωραίο, για να τους πω να με πάρουν στη δουλειά, να με έχουν στο νου τους, δεν το θεωρώ κακό».

Κλείνοντας, η Βίκυ Μαραγκάκη ανέφερε: «Μου έχει τύχει να έχω μια δύσκολη συνεργασία και να κάνω υπομονή να τελειώσει. Υπήρχε μεγάλη ένταση από τη σκηνοθετική πλευρά και μας επηρέαζε όλους».