Βίκυ Κουλιανού για Shopping Star: «Το δοκιμαστικό που έκανα ήταν εξαιρετικό, δεν ξέρω τι πήγε λάθος»

Βίκυ Κουλιανού

«Τα πρόσωπα στην τηλεόραση πρέπει να αλλάζουν, να υπάρχουν καινούργιες ιδέες, καινούργια άτομα ή άτομα που έχουμε πολύ καιρό να τα δούμε», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

Για το GNTM, αλλά και το Shopping Star απάντησε η Βίκυ Κουλιανού, σε δηλώσεις της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα άτομα που επιλέγονται κάθε χρόνο για τις εκπομπές.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα του GNTM. Μπήκα δύο φορές στο παιχνίδι σαν coach. Στην Ελλάδα έχουμε τη νοοτροπία να δένουμε τα πράγματα με ένα πρόσωπο. Τα πρόσωπα στην τηλεόραση πρέπει να αλλάζουν, να υπάρχουν καινούργιες ιδέες, καινούργια άτομα ή άτομα που έχουμε πολύ καιρό να τα δούμε. Κι εγώ έκανα δοκιμαστικό στο Shopping Star. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Νομίζω ότι το δοκιμαστικό ήταν εξαιρετικό», είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

Η Βίκυ Κουλιανού είπε επίσης: «Δεν γνωρίζω τα εσωτερικά των καναλιών, ούτε για ποιο λόγο επιλέγουν τα άτομα που επιλέγουν. Θα έπρεπε να είμαστε στην Ελλάδα λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι. Επιλέγονται κάθε χρόνο οι ίδιοι. Όπου υπάρχει ανανέωση, είναι θετικό μόνο».