Βίκυ Καγιά: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Βίκυ Καγιά

"Όσες προτάσεις έχω κάνει τις έχω κάνει τα προηγούμενα χρόνια για διάφορα casting που κάνανε. Φέτος αναμοχλεύσανε τις πληροφορίες τους, πήρανε και καινούργιες και τα κάνανε μόνοι τους εγώ δεν ανακατεύτηκα", είπε η Βίκυ Καγιά για το GNTM.

Η Βίκυ Καγιά φεύγει για DWTS και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται στο GNTM. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησαν την Βίκυ Καγιά κι εκείνη μίλησε για όλα.

«Aπό χθες έχουν ξεκινήσει γυρίσματα στο GNTM. Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, από πολύ μικρή ηλικία, νομίζω από 15 χρονών. Τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και εγώ και όλος ο κόσμος που η δουλειά του είναι η μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και εργάζεται. Έχει κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες, έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και μια προσωπικότητα ιδιαίτερη.

Πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά. Εγώ φέτος δεν έκανα προτάσεις. Όσες προτάσεις έχω κάνει τις έχω κάνει τα προηγούμενα χρόνια για διάφορα casting που κάνανε. Φέτος αναμοχλεύσανε τις πληροφορίες τους, πήρανε και καινούργιες και τα κάνανε μόνοι τους εγώ δεν ανακατεύτηκα», είπε η Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε:

«Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι στην πολύ αρχή και πολύ πριν την Ηλιάνα. Εγώ δεν την έχω συμβουλεύσει τηλεοπτικά, θα τα κάνει όλα μόνη της και ξέρει πως ότι χρειαστεί θα είμαι εδώ».

«Δεν υπάρχει αντικατάσταση, δεν υπάρχει το μοιάζει ο ένας στον άλλο. Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δε χρειάζεται κλώνο το GNTM, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό που θα κάνει κάτι άλλο. Τα ονόματα που είχαν ακουστεί ισχύουν και κάποιες έκαναν και δοκιμαστικό», είπε η Βίκυ Καγιά και τόνισε πως «Δεν ξέρω αν θα κάνω κάποιο guest, υπάρχει μια τέτοια σκέψη…».