Βίκυ Καγιά: «Με πήρε μία δημοσιογράφος και μου λέει: υπάρχει ένα δημοσίευμα ότι παίρνετε διαζύγιο»

Βίκυ Καγιά

"Εγώ δεν είχα δει το quiz. Μου λέει: η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media. Έμεινα παγωτό".

Τη Βίκυ Καγιά φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης (13/2) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο Happy Day και σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τα σενάρια που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει: η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών», περιγράφει η Βίκυ Καγιά στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Μου λέει: υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο. Λέω: είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ; Της λέω: με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», συμπληρώνει στην αφήγησή του το γνωστό μοντέλο.

«Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και έχει τον δικό του τρόπο να την κάνει. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας. Παρόλα αυτά, έμεινα παγωτό», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

«Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ αυτές τις λίγες πλέον στιγμές που βγούμε, που θα πάμε να φάμε, να τα πούμε. Ταξιδεύει πολύ, έχει κι αυτός τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο να βρεθούμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Βίκυ Καγιά.