Βίκυ Καγιά: «Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι»

Βίκυ Καγιά

«Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια», είπε η Βίκυ Καγιά.

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησαν, σε βραδινή της έξοδο, οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, το Shopping Star, το GNTM, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

«Απολαμβάνω την ηρεμία μου, είχα πολύ καιρό να βγω βράδυ. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Για τη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ότι η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star δεν έκανε καλό στο πρότζεκτ, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο για τα λόγια του, είναι πολύ γλυκό και τιμητικό. Αλλά χαίρομαι που είπε και καλά λόγια για τη συνεργάτιδά του αυτή τη στιγμή. Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα, όπως επίσης και του GNTM».

Κλείνοντας, η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα σκαριά».