Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση»

Βίκυ Καγιά

"Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν και δεν θα το κάνω ποτέ" εξηγεί η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία, την καλοπροαίρετη της ματιά στους στα έτερα πρόσωπα της τηλεόρασης και τις κριτικές.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου που το αγαπώ και πάντα θα το αγαπώ και το έκανα με την πιο καλή μου διάθεση αλλά αυτή τη στιγμή έχω κάνει χώρο για να κάνω άλλα πράγματα. Έχω δώσει προτεραιότητα λίγο πιο πολύ στον εαυτό μου και την οικογένεια μου, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά στην τηλεόραση. Μπορεί ναι μπορεί και όχι! Δεν ξέρουμε ακόμα, είναι νωρίς».

«Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι και έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Μην ξεχνάς ότι βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, είτε είναι μόντελινγκ είτε είναι τηλεόραση είτε είναι θέατρο, 30 χρόνια. Φυσικά έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, έχω μάθει από αυτά, έχω πάρα πολλές εμπειρίες καλές και κακές που μου έχουν μάθει ουσιαστικά ότι δεν μπορείς να περιμένεις από όλο τον κόσμο να σε αγαπάει και να σε εκτιμάει και να σε σέβεται. Επίσης, είναι πολύ ΟΚ να δέχεσαι την όποια κριτική αρνητική υπάρχει γύρω σου και να την αξιολογείς. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν και δεν θα το κάνω ποτέ».

«Δεν θέλω να σχολιάζω όμως κιόλας για το τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος… Δεν είναι του γούστου μου, πραγματικά» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.