Βίκυ Φλέσσα: «Φοβούμαι ότι δεν είμαστε στην εποχή των προτύπων αλλά των ειδώλων»

Βίκυ Φλέσσα

"Αφήνω στον κόσμο να κρίνει τι προσφέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι" είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου η Βίκυ Φλέσσα. Η ίδια μίλησε για τον ερχομό του εγγονού της και αλλά και τα πρόσωπα που δεν είναι δημοσιογράφοι και βρίσκονται στην τηλεόραση.

«Ο κλάδος των δημοσιογράφων στην Ελλάδα πάσχει, αλλά δεν είμαστε και οι μοναδικοί που πάσχουν. Και οι ηθοποιοί πάσχουν. Τώρα οι ηθοποιοί που παρουσιάζουν ενδεχομένως εκπομπές, είναι επίσης και σε εμάς τους δημοσιογράφους μία πρόταση να γίνουμε ηθοποιοί; Υπάρχουν ηθοποιοί που κάνουν καλά τη δουλειά ενός παρουσιαστή και υπάρχουν παρουσιαστές που δεν την κάνουν καλά. Εξαρτάται από τους ανθρώπους. Τώρα για τη διοίκηση γιατί αποφασίζει αυτό και γιατί δεν την ικανοποιούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, είναι ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε στη διοίκηση της ΕΡΤ να σας το απαντήσει αν μπορεί.

Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να φύγω από την ΕΡΤ, διότι η ιδιωτική τηλεόραση είναι άλλη τηλεόραση. Αυτό το είδος της τηλεοράσεως, που έχω αποφασίσει να κάνω, δεν είναι ένα είδος που ευδοκιμεί στην ιδιωτική τηλεόραση» είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Τι απάντησε για τους παίκτες ριάλιτι που παίρνουν θέση σε πάνελ; «Από τη στιγμή που βλέπει ο κόσμος αυτά τα προϊόντα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Αφήνω στον κόσμο να κρίνει τι προσφέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι. Φοβούμαι ότι δεν είμαστε στην εποχή των προτύπων αλλά των ειδώλων».